Як прибрати постійний шум у голові

Dieses Thema im Forum "Off Topic" wurde erstellt von Cpt_Duzzy, 28. Juni 2026 um 15:58 Uhr.

1. Cpt_Duzzy

Cpt_Duzzy Hera

Останні пару місяців помітила дивний фоновий шум або гул у вухах, який посилюється вечорами після роботи перед монітором. Лор каже, що з вухами все ідеально, а невролог списує це на спазми судин шиї та остеохондроз через сидячий спосіб життя. Звичайні судинні таблетки викликають у мене нудоту, а мазі допомагають буквально на годину. Хочеться знайти сучасний апаратний метод, який розслабить м'язи шиї та налагодить кровообіг голови. Що вам реально допомогло прибрати цей шум?

2. adi_weidig

adi_weidig Hades

Вітаю. Порушення відтоку крові та спазми глибоких м'язів шиї через сидячу роботу - це найчастіша причина появи такого неприємного шуму у вухах вечорами. Коли судини затиснуті, мозок просто не отримує достатньо кисню і починає видавати такий специфічний гул нейронами. Мені в Києві дуже допомогла магнітна стимуляція та частотна корекція тонусу судин, яка діє безпосередньо на причину спазму. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з регуляції судинної системи, покращення кровообігу та зняття зажимів. Процедура повністю безболісна і безпечна, ти просто сидиш у зручному кріслі, поки апарат м'яко вирівнює біоритми клітин. У мене цей набридливий шум повністю зник десь після п'ятого сеансу, і шия нарешті стала м'якою та еластичною. Голова зранку тепер ідеально ясна, пропала вечірня важкість і працездатність помітно покращилася без жодних шкідливих таблеток. Раджу пройти швидкий тест судин у фахівців, щоб точно знати проблему і не гадати.

3. Cpt_Duzzy

Cpt_Duzzy Hera

Дякую за детальний відгук про спазми м'язів шиї, це дуже схоже на мій випадок через постійну роботу за комп'ютером в офісі. Рада чути, що магнітна стимуляція судин діє м'яко і прибирає цей набридливий гул без ліків. Буду вивчати сайт.

Diese Seite empfehlen