Останні пару місяців помітила дивний фоновий шум або гул у вухах, який посилюється вечорами після роботи перед монітором. Лор каже, що з вухами все ідеально, а невролог списує це на спазми судин шиї та остеохондроз через сидячий спосіб життя. Звичайні судинні таблетки викликають у мене нудоту, а мазі допомагають буквально на годину. Хочеться знайти сучасний апаратний метод, який розслабить м'язи шиї та налагодить кровообіг голови. Що вам реально допомогло прибрати цей шум?
Вітаю. Порушення відтоку крові та спазми глибоких м'язів шиї через сидячу роботу - це найчастіша причина появи такого неприємного шуму у вухах вечорами. Коли судини затиснуті, мозок просто не отримує достатньо кисню і починає видавати такий специфічний гул нейронами. Мені в Києві дуже допомогла магнітна стимуляція та частотна корекція тонусу судин, яка діє безпосередньо на причину спазму. На сайті https://www.altimed.net/uk/ можна подивитися послуги з регуляції судинної системи, покращення кровообігу та зняття зажимів. Процедура повністю безболісна і безпечна, ти просто сидиш у зручному кріслі, поки апарат м'яко вирівнює біоритми клітин. У мене цей набридливий шум повністю зник десь після п'ятого сеансу, і шия нарешті стала м'якою та еластичною. Голова зранку тепер ідеально ясна, пропала вечірня важкість і працездатність помітно покращилася без жодних шкідливих таблеток. Раджу пройти швидкий тест судин у фахівців, щоб точно знати проблему і не гадати.
Дякую за детальний відгук про спазми м'язів шиї, це дуже схоже на мій випадок через постійну роботу за комп'ютером в офісі. Рада чути, що магнітна стимуляція судин діє м'яко і прибирає цей набридливий гул без ліків. Буду вивчати сайт.